El BIM més ambiciós arriba a Barcelona

941

Tindrà lloc els dies 10, 11 i 12 d’abril a l’edifici AXA Auditorium de Barcelona amb moltes novetats. 

La 5na edició de l’European Summit Barcelona (BIM) és una de les cites més importants de la construcció que no es pot perdre cap professional involucrat en qualsevol camp d’aquest sector. En aquesta edició, el BIM s’internacionalitza més i comptarà amb la presència de Finlàndia i els països nòrdics  i s’espera donar la benvinguda a gairebé 800 visitants d’arreu del món.

Pel que fa als oradors i ponents d’aquest any podrem trobar experts del sector de la construcció de l’alçada del Dr. Arto Kiviniemi, membre Honorari de Investigació i ex-professor de Disseny d’ Arquitectura Digital,  Jan Karlshøj  soci de Gravicon Aps i Director de Secció en la Universitat Tècnica de Dinamarca i membre de buildingSMART International i vicepresident de buildingSMART Nordic, entre d’altres. El Comitè Organitzador ha realitzat un programa més lineal, ple de força i centrat en presentacions que ningú ha vist abans. PROGRAMA.

El COETTC és membre del Comitè Estratègic del European Summit Barcelona.

Altres activitats BIM
BIM Experience: Tindrà lloc el 10 d’abril de 2019, al CAATEB (Bon Pastor 5, Barcelona) en sessions paral·leles, pensades per a combinar-se en un itinerari personalitzat, i al qual pot accedir-se amb una única inscripció en el conjunt de l’activitat, que es fa  en els idiomes originals de les ponències sense traducció simultània.
BIM4Students: Tindrà lloc el 10 d’abril al CAATEB (Bon Pastor 5, Barcelona). Sessió específica dirigida als estudiants de formació professional i universitaris que conformaran el gruix de professionals del sector.
Més informació i INSCRIPCIONS

Més notícies European Summit Barcelona: Nou EBS DAY: El BIM i el seu impacte en les administracions públiques

 

Total Page Visits: 1828 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorPresenta la teva candidatura a la 7a edició dels Premis Security forum
Artículo siguienteMillores per als autònoms 2019

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí