En marxa els concurs d’idees innovadores #CoinnovemSabadell

1145

Fins al 16 d’octubre d’aquest any es poden presentar els projectes per accedir a una de les dues categories de premis del concurs de l’Ajuntament de Sabadell, #CoinnovemSabadell. Aquest és una competició que vol promoure la participació i identificar, reconèixer i retenir el talent innovador del teixit socioeconòmic local i comarcal,  en el desenvolupament urbà. L’objectiu  és la detecció i recollida d’idees urbanes innovadores per al desenvolupament urbà i idees ja transposades en productes, processos o metodologies
El premi per cadascuna de les dues categories del concurs és de 2000€. Es poden presentar  candidatures fins al 16 d’octubre de 2017. El Jurat comunicarà les candidatures guanyadores en un acte públic que es durà a terme durant l’últim trimestre de l’any.

Bases concurs #Coinnovem

 

Total Page Visits: 1493 - Today Page Visits: 3
Artículo anteriorNovetats del Nou Reglament europeu de protecció de dades
Artículo siguiente336 milions d’euros d’ajuts per a projectes d’Smart Cities en petits municipis

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí