La falta de l’acta de Replantejament pot portar a sancions

1110

Per tal de fer palès la importància del compliment ordenat de les fases que formen part del procediment establert pel reglament ICT, el Servei de Telecomunicacions de la Generalitat ha establert una sèrie de tràmits que s’han de realitzar de forma ordenada i tal com es troben a les normatives pertinents.

Algun d’aquests es realitzen, a vegades, de forma incorrecta i porten a la no admissió del projecte. En concret, les actuacions en el procés d’operadores que es tracta d’una acció prèvia a l’inici de les obres i que el seu resultat s’ha d’incloure a l’acta de replantejament amb el resultat de la consulta dels operadors, que s’ha d’encarregar en el moment de l’inici i s’ha de presentar en un termini no superior a 15 dies naturals després de la seva redacció i signatura. Motiu pel qual no es poden admetre butlletins d’execució, protocols de proves, ni certificats de fi d’obra corresponents a obres de les que no consti la presentació de d’aquesta acta que dóna compliment als requisits establerts reglamentàriament. En aquest sentit, si es presenta la comunicació de fi d’obra sense haver complert el tràmit de replantejament pot suposar la comissió d’una infracció, prevista específicament per l’article 78.13 de la llei 9/2014, de 9 de maig, General de Telecomunicacions.

 

Total Page Visits: 994 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorAndreu Vea. Premi Trajectòria Personal en Internet 2017
Artículo siguienteEntra en vigor l’obligació de la tràmitació telemàtica

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí