Incorporació del maxímetre pel Control de Potència

1226

A causa de les incidències derivades de l’activació del Control de Potència que han provocat la interrupció en el subministrament elèctric de l’ascensor en algunes comunitats de veïns es recomana modificar la contractació d’aquests subministraments incorporant un maxímetre.

En cas que sigui necessari es pot sol·licitar un ajornament d’un mes de l’activació del control de potència en els comptadors que provoquen que quedi inoperant l’ascensor i excepcionalment una segona pròrroga addicional d’un mes més a través dels serveis d’atenció: 95 502 31 83 i correu electrònic: controldepotencia@endesa.es; mentre es tramiten les modificacions contractuals oportunes.
Per agilitzar aquestes modificacions podeu enviar un correu a : sdcpbocontratacion@enel.com. A través d’aquest correu només s’acceptaran peticions associades a les activacions d’ICP’s de Serveis Generals de les Comunitats de Propietaris.
Recordar que la potència mínima de la instal·lació del maxímetre vindrà determinada per la potència nominal del motor de l’ascensor. No obstant, si es té necessitat es pot ampliar la potència,i per tant, el Butlletí de Reconeixement d’Instal·lacions Elèctriques de Baixa Tensió (BRIE) ha d’informar de la seva potència.

Segons la legislació (*) s’haurà de contractar una potència compresa entre la potència de l’ascensor i la potència màxima admissible de la instal·lació.
* El Reial decret 1164/2001, de 26 d’octubre, pel qual s’estableixen tarifes d’accés a les xarxes de transport i distribució d’energia elèctrica.
“En aquellos casos en que, por las características del suministro, éste no pueda ser interrumpido, el consumidor podrá optar a que la determinación de la potencia que sirva de base para la facturación se realice por maxímetro. En estos casos la potencia contratada no podrá ser inferior a la potencia que, en su caso, figure en el Boletín de Instalador para los equipos que no puedan ser interrumpidos. En todos los caso, los maxímetros tendrán un período de integración de 15 minutos.

Important:
Es considerarà que l’Administrador de Finques està prou acreditat per a sol·licitar aquestes modificacions contractuals, si les sol·licita mitjançant CERTIFICAT DIGITAL sempre que s’actuï en nom i representació de la Comunitat de Propietaris (CP) sol·licitant.

Total Page Visits: 1264 - Today Page Visits: 2
Artículo anterior24na Nit de les Telecomunicacions
Artículo siguienteAGIT presenta GILECS l’app per crear i signar butlletins

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí