La dona enginyera agafa el protagonisme a la 2na edició dels Premis de Telecomunicació de Múrcia

554

El passat 15 de novembre el Col·legi Oficial de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicació de la Regió de Múrcia (COGITTRM) va celebrar la II Edició dels Premis Futur de les Telecomunicacions a la Finca Buenavista (El Palmar), al mateix temps, va anar de la má de la jornada «La dona en l’enginyeria, la tecnologia i la indústria», amb l’objectiu de promoure els valors de l’enginyeria en la competitivitat i el creixement empresarial i on es van donar cita els principals representants del món empresarial del sector de les telecomunicacions.

Pel que fa al paper de la dona enginyera, aquesta cita va comptar amb grans dones que representen al sector, a més El torn de les ponències començarà amb l’organitzada per mi.Red, Xarxa Espanyola de Dones Enginyeres, impulsada per COGITT. El dèficit de dones en el sector va originar el naixement d’aquest projecte que pretén visibilitzar, compartir, i apoderar el talent i la figura de les enginyeres tècniques de telecomunicació. Amb això, el col·legi pretén potenciar la presència d’expertes que contribueixin al creixement del sector, aportant el valor necessari a la societat del coneixement i a l’economia espanyola, amb la finalitat de promoure el lideratge i crear vocacions STEM en les generacions futures, així com possibilitar la conciliació.

La Jornada Técnica, va estar organitzada pel COGITTRM i ACARMITT, amb la col·laboració de SICARM.

Total Page Visits: 1382 - Today Page Visits: 5
Artículo anteriorInformació resintonització canals TDT 2on dividend digital
Artículo siguienteNoves-Tècniques-d’Atac-Descripció, nova jornada de formació de ISACA

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí