Procediment per denúncies online dels Mossos d’Esquadra

558

Desde fa uns anys i després d’acords amb diversos col·legis professionals i els Mossos d’Esquadra, ja es poden presentar les denúncies online a través d’un formulari consensuat amb el cos policial amb l’objectiu d’agilitzar aquest tràmit (sempre depenen del tipus de denúncia)

Davant l’augment de professionals que requereixen d’aquest tipus de servei (abans els Mossos s’aproximaven al despatx del col·legiat per tal que firmés la denúncia) el nombre d’efectius ha quedat insuficient per mantenir aquesta col·laboració. Aquest és el motiu pel qual, ara, es pot realitzar telemàticament.

Així, a partir d’ara si necessiteu aquest servei s’ha de fer des de la pàgina del GENCAT-Mossos d’Esquadra. Us deixem l’enllaç.

Accedir a Denúncies

Total Page Visits: 594 - Today Page Visits: 1

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí