Cap estudiant sense Internet premi Mobile World Capital al Hackathon Covid-19

708

El projecte mataroní “Cap Estudiant Sense Internet” de Mataró Sense Fils va rebre el Premi Mobile World Capital a la Hackathon Covid-19, l’esdeveniment online per trobar productes i serveis per a viure millor la “nova normalitat”. Aquesta hackaton online, impulsada des de Mataró, es va celebrar el primer cap de setmana de maig i va atreure més de 150 participants en menys d’una setmana.


Cap estudiant sense internet, recomanat pel COETTC, té com objectiu minimitzar l’escletxa digital que es pot ampliar en el cas dels alumnes més vulnerables amb l’inici del tercer trimestre lectiu en ple confinament a causa de la COVID-19.

Notícies relacionades:
El COETTC recomana la campanya «Cap estudiant sense internet»

Total Page Visits: 1165 - Today Page Visits: 1

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí