RC Assegurança

737

D’acord amb les competències i atribucions que els nostres Estatuts i Reglament de Règim Interior (RRI) confereixen a les Demarcacions, i amb motiu de la recuperació del Visador de la Secretaria Tècnica del COETTC des del passat mes de Març, encetem el Registre de Lliure Exercents de la demarcació per 1a vegada des de la seva creació el 2014.
L’art 52.h dels estatuts estableix que la Junta Directiva de la Demarcació manté els llistats dels col·legiats adscrits. Art 7, RRI, defineix el col·legiat exercent; art. 10, 11 explica els visats, el secretari tècnic de demarcació i LLEE; art. 15 tracta les llistes de col·legiats entre elles la de LLEE.
Per tal de garantir la seguretat jurídica dels treballs realitzats pels ETT col·legiats, el Col·legi facilita conforme l’article 12 del RRII una assegurança col·lectiva dels treballs visats i sotmesos a control deontològic.
Per registrar-se a les llistes de LLEE del COETTC cal omplir el següent:

REGISTRE LLISTES LLEE del COETTC

Pagament per TPV

Heu de tenir en compte que tindreu, entre d’altres:

  • Cobertura d’Assegurança de Responsabilitat Civil
  • Presentació de documents al VISAT
  • Defensa jurídica professional.

Des del COETTC esperem que tots els ETT que actuïn com a LLEE s’inscriguin al Registre de Lliure Exercents 2020 del COETTC.

Total Page Visits: 1315 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorBarometre davant l’impacte del COVID-19 sobre l’activitat en l’enginyeria tècnica de telecomunicació
Artículo siguienteGuia Tècnica d’Energia Solar Tèrmica de l’IDAE

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí