El COETTC et convida al BizBarcelona de la mà de la Intercol·legial

0
258

Del 21 al 23 de setembre se celebrarà la nova edició de BizBarcelona, la cita tecnològica de l’any. Aquesta edició, a causa de la situació d’alarma sanitària per la Covid-19 el BizBarcelona es realitzarà de forma presencial i/o virtual. La versió presencial d’aquesta edició tindrà lloc en el Recinte Firal de Montjuïc i se celebrarà conjuntament amb la Fira d’Ocupació amb l’objectiu de reactivar l’activitat empresarial i emprenedora de Barcelona.

 

El registre és gratuït, i amb l’entrada de BizBarcelona també podràs accedir a la Fira d’Ocupació. Amb la col·laboració de la Intercol·legial, de la que forma part el COETTC.

 

REGISTRE BIZBARCELONA

 

Bizbarcelona s’estructura entorn a sis àrees temàtiques: Emprendre; Creixement; Nous reptes, noves realitats; Start-ups & Business Innovation; Talent Sorra, i Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). També s’inclou una zona amb uns 30 estands d’entitats, institucions i empreses amb eines, recursos i solucions per als negocis, la gestió empresarial, el màrqueting i les vendes. I l’àrea Bizfranquicias comptarà amb la presència de marques i consultores que presentaran els seus models de negoci i cartera d’ensenyes per a franquiciar.

Cal destacar la creació de l’espai Talent Arena, on es compartiran tots dos esdeveniments i que serà el punt de trobada de persones emprenedores, autònoms, empreses i PIMES, amb el talent local i el lloc on generar oportunitats d’ocupació.

Amb context actual, les conferències previstes en Bizbarcelona tractaran qüestions essencials per als emprenedors, les pimes i les ‘start-ups’. També es compartiran experiències d’èxit i es presentaran els ODS com una oportunitat per a reactivar l’economia de manera responsable i sostenible.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here