El COETTC et convida al BizBarcelona de la mà de la Intercol·legial

1254

Del 21 al 23 de setembre se celebrarà la nova edició de BizBarcelona, la cita tecnològica de l’any. Aquesta edició, a causa de la situació d’alarma sanitària per la Covid-19 el BizBarcelona es realitzarà de forma presencial i/o virtual. La versió presencial d’aquesta edició tindrà lloc en el Recinte Firal de Montjuïc i se celebrarà conjuntament amb la Fira d’Ocupació amb l’objectiu de reactivar l’activitat empresarial i emprenedora de Barcelona.

 

El registre és gratuït, i amb l’entrada de BizBarcelona també podràs accedir a la Fira d’Ocupació. Amb la col·laboració de la Intercol·legial, de la que forma part el COETTC.

 

REGISTRE BIZBARCELONA

 

Bizbarcelona s’estructura entorn a sis àrees temàtiques: Emprendre; Creixement; Nous reptes, noves realitats; Start-ups & Business Innovation; Talent Sorra, i Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). També s’inclou una zona amb uns 30 estands d’entitats, institucions i empreses amb eines, recursos i solucions per als negocis, la gestió empresarial, el màrqueting i les vendes. I l’àrea Bizfranquicias comptarà amb la presència de marques i consultores que presentaran els seus models de negoci i cartera d’ensenyes per a franquiciar.

Cal destacar la creació de l’espai Talent Arena, on es compartiran tots dos esdeveniments i que serà el punt de trobada de persones emprenedores, autònoms, empreses i PIMES, amb el talent local i el lloc on generar oportunitats d’ocupació.

Amb context actual, les conferències previstes en Bizbarcelona tractaran qüestions essencials per als emprenedors, les pimes i les ‘start-ups’. També es compartiran experiències d’èxit i es presentaran els ODS com una oportunitat per a reactivar l’economia de manera responsable i sostenible.

 

Total Page Visits: 2366 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCurs online de formació per a Tècnics competents en elaboració de Plans d’Autoprotecció
Artículo siguienteNous canals TDT 2020. Apagada 30 setembre

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí