Cop de la UE a les telecos espanyoles: avala la tassa del 1,5%

1542

El TJUE confirma que la directiva no impedeix cobrar aquest tribut local pels ajuntaments espanyols en funció de la xifra d’ingressos de les operadores.

La seu de Luxemburg del Tribunal de Justícia de la UE havia de decidir què fer amb les taxes del 1,5% sobre els ingressos bruts que cobren centenars d’ajuntaments de tot el país a les companyies de les grans operadores de telecomunicacions espanyoles per l’ús del domini públic local i que suposen centenars de milions d’euros de desemborsaments acumulats i judicialitzats. I l’organisme, després que el Tribunal Suprem espanyol li reclamés la seva opinió, ha assestat un cop a les aspiracions de les grans operadores com Orange, en avalar aquest controvertit tribut, perquè entén que no contravé la directiva europea. L’origen del cas és una demanda d’Orange contra l’ordenança que regula aquesta figura a Pamplona (Navarra). L’operadora francesa anuncia que apel·larà.

 

Llegir noticia a lainformacion.com

 

Total Page Visits: 3429 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorDemostra que el teu operador et deixa sense internet o tens talls
Artículo siguienteHistòria de la professió d’Enginyer Tècnic de Telecomunicació.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí