X Congrés ISACA Barcelona, 3 i 4 de novembre

446

Un any més, ISACA Barcelona presenta el seu congrés anual, el X Congrés ISACA Barcelona tindrà lloc els pròxims dies 3 i 4 de novembre de 2021, sota el lema  Una dècada de reptes. Una nova època per a l’Auditoria, Seguretat i Privacitat”. Horari

 

Les circumstancies actuals imposen haver de fer el congrés en format online, en dues jornades de 9:30 a 13:30, no obstant no serà obstacle per a reunir a reconeguts professionals de diferents àmbits de les TIC (auditoria, privacitat, governança, ciberseguretat…) per donar una visió experta i eficaç sobre la professió.

 

A partir de les diferents ponències, s’informarà d’innovacions, coneixements i idees que ajudin i permetin als interessats en la utilització de les TIC, ser competitius en un àmbit en constant canvi i en què anticipar-se a les noves oportunitats i mantenir-se al capdavant, pot ser determinant per aconseguir l’èxit.

 

Registre

 

*Nota: No us oblideu de posar el vostre Id d’ISACA, si sou socis. Primer cal que us resgitreu fent clic a l’apartat “Registre”. Una vegada us hàgiu registrat podreu entrar a la plataforma, veure el programa i accedir a les sessions fent servir aquest mateix enllaç.

 

 

Total Page Visits: 1138 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorJornada formació: ISACA BCN “Principals tendències en matèria de ciberseguretat”, a càrrec deSanti Romeu
Artículo siguientePròxima edició Curs nZEB

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí