Oberta convocatòria “Premis de la 27a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”

553

La 27a edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica (www.lanit.cat), organitzada per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF), acollirà, com és habitual, el lliurament dels Premis Salvà i Campillo a la Personalitat Destacada i l’Emprenedoria, el Premi Joan Clarke al/la CIO destacat/da, l’Alan Turing al Compromís Social, el Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC i -el més rellevant- el Premi d’Honor.

Serà el 17 de febrer de 2022 quan l’Auditori de Barcelona acollirà la 27a edició de “la Nit”, moment en què es donaran a conèixer els guardonats. Des del 4 de novembre al 14 de gener és possible fer arribar les candidatures a través del correu electrònic comunicacio@lanit.cat

 

Les categories

· Premi Salvà i Campillo a la Personalitat Destacada. Distingeix la personalitat pública o privada (institució o persona) que ha contribuït de manera notable a la potenciació o divulgació de l’Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l’Audiovisual en l’àmbit nacional o internacional.

· Premi Salvà i Campillo a l’Emprenedoria. Reconeix la capacitat d’una persona a l’hora de posar en marxa una iniciativa empresarial innovadora a Catalunya en el àmbit de l’Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, l’Audiovisual o que es basi principalment en l’ús de les TIC, creada en els últims 5 anys.

· Premi Joan Clarke al CIO Destacat. Reconeixement al/la CIO (Chief Information Officer / Chief Innovation Officer) que ha destacat per la seva tasca professional en l’àmbit estatal durant els darrers anys. Serà imprescindible la condició de CIO en l’organisme on desenvolupa la seva activitat, no només circumscrita a tasques de direcció de sistemes d’informació, sinó també en el desenvolupament de tasques d’estratègia tecnològica, transformació digital de la companyia i foment de la innovació.

· Premi Alan Turing al Compromís Social. Reconeix la institució o la persona impulsora d’una iniciativa o projecte innovador en l’àmbit de les TIC, amb un impacte social positiu, que aporti valor a la societat en els àmbits de la ciutadania, el medi ambient, l’educació, la cultura o la integració social a Catalunya.

· Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC. Reconeix al mitjà de comunicació (ràdio, televisió, premsa o Internet) d’àmbit nacional o internacional, que hagi destacat per la seva tasca de comunicació i divulgació de les TIC. El premi pot ser atorgat a un mitjà de comunicació en global, un espai en concret, o bé a una secció concreta.

· Premi d’Honor. Distingeix la personalitat pública o privada (institució o persona) amb una àmplia i destacada trajectòria professional relacionada amb l’Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l’Audiovisual en l’àmbit tècnic, acadèmic, empresarial o institucional dins l’Estat.

 

Jurat de prestigi

El jurat d’aquesta 27a edició de La Nit el tornen a formar professionals del sector TIC de reconegut prestigi i representants d’ambdues entitats organitzadores. Així, els encarregats de valorar les candidatures seran:

 • Pilar Conesa, fundadora i CEO d’Anteverti
 • Antoni Elias, catedràtic de la UPC
 • Marius Gómez, vicedegà de Presidència del COEINF
 • Montserrat Guardia, co-founder & CEO de Big Onion Tech
 • Pedro Linares, president de Telecos.cat
 • Eduard Martin, degà del COEINF
 • Lourdes Muñoz, presidenta de la Iniciativa Barcelona Open Data
 • Juan Pablo Peñarrubia, vicepresident del Consell de Col·legis Oficials en Informàtica d’Espanya
 • Dani Pujol, president de GrausTIC
 • Mònica Roca, presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona i fundadora i directora general d’IsardSat group
 • Anna Ma. Sánchez Granados, vicepresidenta de Telecos.cat
 • Teresa Serra, fundadora i consellera de TESEM
 • Mateo Valero, director del Barcelona Supercomputing Center (BSC-CNS)
 • Antoni Velamazán, vicepresident del Consell de CIOs de Catalunya (CIOs.cat)
 • Josep Ventosa, Vice Chairman de Broadcast Networks Europe (BNE) i Chairman del Policy Working Group de l’European Wireless Infrastructure Association (EWIA)

Total Page Visits: 1552 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorMatí tecnològic al COETTC amb Ekselans by ITS (EK)
Artículo siguienteResintonització dels canals de TV3 a Girona, Tarragona i Lleida

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí