Resintonització dels canals de TV3 a Girona, Tarragona i Lleida

609

El passat 3 de novembre, els canals de TV3 van canviar de freqüència a les comarques de Girona, Tarragona i Lleida, excepte la Vall d’Aran, en el marc d’una millora en la cobertura del senyal de TDT i en l’accessibilitat de tots els canals i serveis de Televisió de Catalunya arreu del país.

 

La millora de les emissions, a través del suport via satèl·lit del senyal de TDT i dels serveis addicionals que formen part del múltiplex de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, permetrà ampliar a tot el territori la recepció òptima de TV3HD, 3/24, Super3/33, Esport3; els serveis de subtitulació, audiodescripció i botó vermell; el senyal de TDT de les emissores de Catalunya Ràdio i les emissions d’IB3, en el marc de la reciprocitat de les televisions públiques amb les Illes Balears

 

Aquesta millora de la cobertura, de la qualitat i les prestacions tècniques de les emissions pot fer necessària, en alguns aparells de televisió, la resintonització dels canals o la reubicació al botó del comandament, degut al canvi en la codificació del múltiplex de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

 

Així doncs, si a partir del 3 de novembre, el senyal de qualsevol dels canals de Televisió de Catalunya es deixa de veure amb normalitat a les comarques de Girona, Tarragona o Lleida, fora de la Vall d’Aran, caldrà buscar-los de nou a través d’una resintonització manual. En alguns casos pot ser necessària només la localització dels canals per a reubicar-los al lloc desitjat del comandament, ja que és possible que l’aparell hagi activat una resintonització automàtica d’aquests canals però hagin quedat a la cua del llistat de canals memoritzats.

 

Noticia relacionada: “Nous canals TDT”

 

COETTC

 

 

Total Page Visits: 599 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorOberta convocatòria “Premis de la 27a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”
Artículo siguienteCurs “Introducció a les xarxes LTE”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí