Lliurament dels ajuts a l’emprenedoria digital femenina

363

El pròxim 26 de gener a les 18:30 hores, el vicepresident Puigneró presidirà l’acte de lliurament dels ajuts a l’emprenedoria digital femenina impulsats per Polítiques Digitals. Durant l’acte també es presentarà el baròmetre sobre l’emprenedoria femenina a Catalunya en l’àmbit tecnològic elaborat per Creapolis.

 

 

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, presidirà l’acte de lliurament dels ajuts a l’emprenedoria femenina en l’àmbit digital a les empreses beneficiàries de la primera convocatòria d’aquestes subvencions impulsades pel Govern en el marc del Pla DonaTIC amb l’objectiu de fomentar l’emprenedoria digital femenina com a instrument clau per augmentar la presència i el lideratge de les dones en l’àmbit tecnològic.

Durant l’acte, en què també hi intervindran la directora general de Societat Digital, Joana Barbany, i el director general de Creapolis, Oriol Alcoba, es donaran a conèixer els resultats de l’estudi ‘L’emprenedoria femenina a Catalunya. Realitats i reptes des d’una perspectiva innovadora i tecnològica’, un baròmetre elaborat per Creapolis per encàrrec de Polítiques Digitals amb l’objectiu d’analitzar l’estat de l’emprenedoria femenina en aquest àmbit, detectar-ne els ‘gaps’ existents i les casuístiques que els provoquen.

 

L’acte es podrà seguir únicament per via telemàtica, a través del canal de YouTube de Polítiques Digitals

 

26/01/2022 18:30 | Lliurament de subvencions i presentació de l’estudi sobre l’emprenedoria digital femenina. Canal de YouTube de Polítiques Digitals

 

https://www.youtube.com/channel/UCikJh4WTo7_Y5_g09H3mmvw (streaming)

 

Total Page Visits: 579 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCanvi de data! #LaNit2022, el 21 de març de 2022. Entrades gratuïtes col·legiats COETTC
Artículo siguienteJornada formació: ISACA BCN “Seguretat en Blockchain”, a càrrec de Carolina Velásquez

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí