Jornada formació: ISACA BCN “MITRE ATT&CK: Millorant la resposta de SecOps (Security Operations)”

361

El pròxim 3 de maig a les 18:00 h.  ISACA Barcelona ha organitzat la xerrada “MITRE ATT&CK: Millorant la resposta de SecOps (Security Operations)” a càrrec de Ramsés GallegoInternational Chief Technology Officer, CyberRes, una línia de negoci de Micro Focus i Ambassador del capítol de Barcelona d’ISACA.

 

La importància dels centres de resposta a incidents i els centres d’operacions de seguretat és cada vegada més crítica donada l’expansió de la superfície d’atac i la facilitat de les/els cibercriminals per alterar l’estat de les organitzacions i societat en general. Per això, resulta crític amplificar i expandit la capacitat dels professionals en aquest àmbit amb intel·ligència d’amenaces i coneixement de les tàctiques i mètodes d’atac que fan servir. El marc de treball MITRE ATT&CK (i D3FEND) ajuden a comprendre quines tècniques fan servir i com donar resposta preventiva, detectiva i correctiva a aquestes situacions. Aquesta xerrada tractarà de com podem augmentar la capacitat dels SOCs (Security Operation Centers) amb informació àmpliament disponible per poder protegir i defensar.

 

L’enllaç per a participar en la conferència és:
https://meet.goto.com/ISACABarcelona/mitre-attck-millorant-la-resposta-de-secops
España: +34 932 75 2004 / Códi d’acces: 702-318-589

 

*NOTA: És important que desactiveu la càmera i el micro per facilitar la conferència. Els socis d’ISACA és important que indiquin el seu codi com a membre d’ISACA per gestionar els CPEs.

 

Total Page Visits: 639 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorAssemblea General Ordinària COETTC/ACETT 02-06-2022
Artículo siguienteEntrevista al Degà del COETTC a la Torre de Telegrafia Òptica de Can Ginestar

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí