Xerrada degà COETTC “Recarrega Vehicles Elèctrics”. Aules Gent Gran URV

69

El passat 2 de maig, el degà del COETTC Jordi Farré, va dur a terme una conferència a l’Espluga de Francolí dintre de la programació de “Les Aules d’Extensió Universitària de la Gent Gran” on participa la URV.

La xerrada “Recàrregues de cotxes elèctrics gratuïtes?”  tenia com a principal objectiu ser una exposició pragmàtica per tal d’entendre el funcionament, característiques i beneficis dels cotxes elèctrics vs els tèrmics.

 

Programa:

  • Introducció i evolució del vehicle elèctric.
  • L’aprofitament energètic tèrmic vs elèctric.
  • Quant val fer 100 km tèrmic vs elèctric.
  • Modes i tipus de càrrega.
  • Cable carregador 16A Schuko-Tipus 2.
  • Carregador WallBox tipus 2.

Veure vídeo

 

Les Aules d’Extensió Universitària de la Gent Gran” són un projecte social engegat per les principals universitats catalanes que busca donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercera edat. La URV, dins la seva política de participació cívica, és conscient de la importància de la seva relació amb l’entorn social i per això hi participa de ple. A més, vol ajudar a donar una alternativa al temps de lleure dels principals implicats i protagonistes de la iniciativa, la gent gran, propiciant que estiguin al dia de nous coneixements en àmbits molt diversos i sobre els quals manifesten interès.

 

Total Page Visits: 70 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorJornada formació ISACA BCN 24 abril: “Transformant la Seguretat en la indústria d’Automoció”
Artículo siguienteJornada formació ISACA BCN 28 maig “Pla de resposta a incidents de seguretat informàtica”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí