El COETTC amb la Intercol·legial al Liceu

588

 

El passat 22 de juliol, la Intercol·legial -Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya- de la qual el COETTC n’és membre, va dur a terme una Taula Tècnica especial. En l’ordre del dia, entre altres assumptes, es va tractar l’actualització de l’Esquema Nacional de Seguretat, la preparació del BIZ Barcelona’22, l’actualització de l’entorn dels autònoms, l’acreditació de la col·legiació a Linkedini, actualització de serveis…

 

En aquesta ocasió la Intercol·legial va celebrar la reunió al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, on els participants van poder gaudir d’una visita guiada pel Back Stage del Liceu i conèixer l’altre costat del Teatre més antic i prestigiós de Catalunya, considerant la possibilitat de la participació dels Col·legis amb el Gran Teatre.

 

Total Page Visits: 3866 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorDiari de Tarragona. Especial Col·legis professionals
Artículo siguienteJornada formació ISACA BCN: “Suma-t’hi, involucrant a les persones en la transformació digital”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí