“Oportunitats i reptes tecnològics a Catalunya” @aslan’22 BCN

266

Els passats dies 28 i 29 de setembre, Barcelona va acollir la primera parada de manera presencial del tour tecnológico @aslan, on els col·legiats invitats pel COETTC, van poder gaudir d’un programa complet de conferències amb més de 30 empreses participants, fabricants internacionals, proveïdors especialitzats… que van analitzar les últimes innovacions tecnològiques i les iniciatives realitzades gràcies als Fons Next Generation EU. 

 

Francisco Verderas,
Dr. Gral. @aslan i Jordi Farré, Degà COETTC

El 65% dels assistents es van reunir amb la prioritat de conèixer a fons la importància de la ciberseguretat per la transformació digital, les noves formes de gestionar les infraestructures híbrides, el potencial de les dades que circulen per les xarxes corporatives, el IoT i la intel·ligència artificial.

 

El COETTC va poder participar en el col·loqui “Oportunitats i reptes tecnològics a Catalunya” amb l’objectiu de conèixer les prioritats tecnològiques i l’estratègia de digitalització de la generalitat i altres organismes públics catalans. Durant la trobada va participar el Sr. Xavier Milà, director gerent del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI) i la Sra. Marta Continente, Gerent d’innovació i transició Digital de l’Ajuntament de Barcelona.

 

Total Page Visits: 328 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorEFINTEC 2022. Entrades pels col·legiats del COETTC
Artículo siguienteLes dones com a agents de canvi dels col·legis professionals i de les entitats

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí