Ajuts a les comunitats de propietaris per punts de recàrrega de vehicles elèctrics

807

A partir d’aquest mes i fins el 31 de desembre de 2019 o fins esgotar el pressupost es poden demanar per part de les comunitats de propietaris els ajuts específics a la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics on les comunitats de propietaris són destinataris. Aquestes subvencions estan dins del Programa MOVES, a més d’altres actuacions.

Per tal de poder sol·licitar, tramitar i aportar la documentació corresponent aquests ajuts les entitats de propietaris han de realitzar-ho a través d’Internet. No s’accepta cal altre sistema de tramitació.

TRAMITACIÓ AJUTS      RESUM AJUTS ICAEN

Total Page Visits: 993 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorOberta la convocatòria pels ajuts destinats a les star-ups tecnològiques
Artículo siguiente2413 municipis espanyols ja estan adaptats per la recepció de la TDT

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí