La vicedegana del COETTC en el 5è aniversari de la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial

313

“Les DONES SÓN EL MOTOR DEL MÓN. A L’ENGINYERIA ENCARA FALTEN MOTORS PER A TANTES PECES”

El passat 4 d’octubre, la vicedegana del COETTC, Aïda Espinet va participar en el cinquè aniversari de la Comissió de Dones i d’Igualtat celebrat per la Intercol·legial, amb una jornada de debat sobre el futur de les polítiques de gènere i els reptes que tenen al davant els col·legis professionals en relació amb la igualtat.

 

Sota el lema ‘5 anys treballant per l’equitat al món professional’, la jornada ha servit tant per posar sobre la taula les necessitats de les dones en l’àmbit laboral com la feina feta pels col·legis en aquest àmbit. Sense una comissió de dones en els col·legis professionals, moltes de les fites aconseguides no haurien estat possibles i el simple fet d’unir-los, fa més fàcil poder tirar endavant aquestes iniciatives.

 

Durant el debat també es va reclamar una estratègia transversal entre administracions per promoure la igualtat.

 

Veure nota de premsa

 

Total Page Visits: 652 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorJornada formació ISACA BCN 18 octubre: De l’ISO27001:2013 a l’ISO 27001:2022
Artículo siguienteEl COETTC a la inauguració del curs 2023 de la UPC

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí