El COETTC participa en l’Ofrena Floral a Rafael Casanova

1631

El passat 11 de setembre el Degà del Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics en Telecomunicació de Catalunya (COETTC), Jordi Farré, en representació de l’entitat va participar en l’ofrena floral que es va dur a terme al monument de Rafael Casanova durant la Diada de Catalunya amb un gran centre de flors.

Coeetc a l'ofrena floral de Rafel CasanovaAprofitant que aquest any Tarragona ha estat una de les ciutats catalanes per encapçalar els actes de la Diada, el col·legi ha volgut estar present en actes com aquest per fer palès el seu costat més participatiu amb esdeveniments públics d’aquesta importància.

Total Page Visits: 1440 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorLos Bomberos de la calle Lleida de Barcelona piden el traslado por “malas” condiciones del local
Artículo siguienteCursos Gratuïts de Màrqueting Digital

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí