Sorteig d’entrades per LaNit de les Telecomunicacions i la Informàtica 2021

437

El proper dimecres 16 de juny, l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà la 26a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya. El COETTC com a col·laborador de l’esdeveniment sortejarà 5 entrades entre els col·legiats que vulguin assistir-hi. No t’ho perdis!

 

 

Formulari

 

 

 

Durant la gala -organitzada conjuntament per Telecos.cat i COEINF– s’entregaran els Premis de la Nit, que reconeixen les persones i entitats que han destacat en el sector TIC
La cerimònia comptarà amb la participació ja confirmada de la presidenta del Parlament, Laura Borràs; del vicepresident i conseller de Polítiques, Jordi Puigneró, i de la tinenta d’Agenda 2030 de l’Ajuntament de BCN, Laia Bonet

 

L’acte s’iniciarà a les 19.30 hores amb les paraules de benvinguda del degà del COEINF, Eduard Martin, i del president de Telecos.cat, Pedro Linares, seguides de la inauguració oficial, a càrrec del vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat, Jordi Puigneró. Després de la intervenció de la resta d’autoritats, i en format vídeo, la Nit posarà en valor la vitalitat d’un sector –el de les Telecomunicacions i la Informàtica- que s’ha demostrat clau en la lluita contra la COVID-19.

 

La cerimònia continuarà amb el lliurament dels Premis i també es farà un reconeixement especial a La Salle-Universitat Ramon Llull, que enguany commemora els 30 anys dels seus estudis d’Informàtica i els 20 del Parc d’Innovació La Salle Technova Barcelona.

 

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, es farà càrrec de la cloenda d’aquesta 26a Nit, que presentarà la popular periodista Raquel Sans i estarà amenitzada per la música en directe de The Evening Quartet.

 

 

Total Page Visits: 1088 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorSorteig d’entrades per al MWC i el 4YFN 2021
Artículo siguienteGran èxit de la 26a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí