iENER22. Premis Energy Award de la AEE

427
iENER2022. Premis AEE, Fàbrica Moritz

Aquest 6 i 7 de julio, tal com us vam anunciar i invitar des del COETTC, es va dur a terme l’iENER2022, III Congreso de Ingeniería Energética, amb més de 50 ponències i més de 200 persones que han pogut gaudir de dos dies plens d’aprenentatge, retrobaments i vivències.

 

Durant el Sopar de Gala que es va celebrar el el dia 6, es van lliurar els Premis Energy Award de la AEE Spain Chapter, que donen el reconeixement a l’excelència en matèria energètica de professionals, organitzacions i empreses per part dels companys i altres professionals de la indústria de l’energia.

 

El jurat ha destacat l’elevat nivell dels projectes presentats i la qualitat formal i conceptual de les candidatures presentades, demostrant la gran potència que a Espanya representa tant les empreses com els professionals que estan en aquests moments treballant per les energies renovables i l’eficiència energètica per un objectiu clar de descarbonització de la societat.

 

Donada la qualitat de l’organització i les ponències, el COETTC ja està esperant la IV edició!

 

Nota de premsa
Noticia relacionada: CONVENI iENER’22 COETTC

 

Total Page Visits: 917 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorJornada formació ISACA BCN: “Espionatge en l’era digital”
Artículo siguientePremis Millors expedients acadèmics La Salle URL

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí