180 places per a professionals de les TIC per treballar a Europa

1374

S’ha obert convocatòria d’oposicions per cobrir 180 places d’experts (AD 7) en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en diversos àmbits com ara  Anàlisi de Dades i Serveis de TI, Planificació de Recursos Empresarials (PRE), Seguretat de les TIC o Infraestructura de TI, entre altres. La majoria de llocs de treball es troben a Luxemburg i Brussel·les.
El termini de presentació de sol·licituds acaba el 10 de gener a les 12 del migdia  i s’ha de realitzar per via electrònica al lloc web de l’EPSO: http://jobs.eu-careers.eu seguint el seu procediment. Tota la informació la trobareu aquí.
Entre els requisits a més dels generals trobem els lingüístics i de qualificacions i experiència professional com ara diversos nivells de formació i experiència laboral.
Enllaç per obtenir més informació

Total Page Visits: 983 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEls Telecos andalusos demanen més enginyers a Almeria
Artículo siguienteConvocatòria per a la realització de projectes d’adaptació al canvi climàtic

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí