Els Telecos andalusos demanen més enginyers a Almeria

1668

Els representants del sector TIC andalús han denunciat la falta de titulats en enginyeria de telecomunicació a les administracions locals d’Almeria, ja que, la seva absència dificulta el desenvolupament de projectes de ciutats intel·ligents i destinacions turístiques a la província.
Una conclusió a la qual s’ha arribat en la trobada “Telecos per Almeria” celebrat recentment pel Col·legi Oficial i Associació de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicació d’Andalusia (COITTA) i el Col·legi Oficial i Associació d’Enginyers de Telecomunicació d’Andalusia Oriental (COIT-AORM) on els Telecos andalusos han volgut destacar la urgent necessitat d’alta qualificació tecnològica de mà d’enginyers de telecomunicació per a la innovació de la província així com la greu conseqüència que suposa la falta d’aquests per desenvolupar projectes de ciutats intel·ligents, o de destinacions turístiques.

Una labor que, des del punt de vista dels enginyers, no està sent en absolut facilitada per l’administració i que impedeix l’eficiència tecnològica de la ciutat malgrat els esforços del sector TIC andalús per avançar a la província. Un avanç que es fa notori en els plans de desenvolupament tecnològic duts a terme pels telecos andalusos, entre els quals es troben la modernització del sector Agro, el desplegament de la banda ampla rural i eficiència de cobertura digital en entorns rurals, així com projectes de robòtica educativa entre uns altres.

Aquest esdeveniment, que ha reunit a més de mig centenar de persones, va comptar amb la participació de destacats representants del sector TIC andalús com Antonio Domene, director del PITA, Martín Carillo, president de FAITEL, Luis Navarro, cap d’àrea de Projectes del Consorci Fernando dels Rius a Almeria, i Cristóbal García Ortega, expert en robòtica i coordinador TIC a l’Ajuntament de Huércal-Overa.

Total Page Visits: 1273 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorJosé J. Medina, degà del COITT, nou president de l’INGITE
Artículo siguiente180 places per a professionals de les TIC per treballar a Europa

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí