L’EBSD s’endinsa en les noves tecnologies BIM aplicades a la seguretat i salut a les obres

1179

El pròxim 9 de febrer European Bim Summit Day (EBSD) realitzarà la seva sessió mensual donant una visió ràpida de com el BIM i les noves tecnologies poden fer canviar la concepció actual de la seguretat i salut en el nostre entorn, i faciliten als professionals de la coordinació de seguretat i els altres agents implicats nous mitjans per millorar la prevenció dels accidents en obra. (Programa)
La sessió, GRATUÏTA per tots els interessats, es presentaran projectes i estudis capdavanters per millorar la Seguretat en les obres de construcció mitjançant l’ús dels nous avanços tecnològics existents i últims estudis com el de la Universitat de Saragossa on s’han utilitzat eines digitals per reconstruir accidents reals o ficticis a les obres per preveure i implantar els mitjans necessaris per a l’eliminació del risc.
Les presentacions següents seran casos pràctics d’eines informàtiques d’aplicació als treballs de seguretat i prevenció a nivell nacional, així com en l’Estat de New York.
INSCRIPCIONS

Total Page Visits: 954 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorVI Barcelona Telecom Consultants Day al MWC
Artículo siguienteEs convoca el Premi Treelogic a l’Esperit Innovador

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí