Es convoquen 2 places per a ETT a Huelva i Almeria

1575

El Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital ha convocat la provisió de 2 llocs de treball pel sistema de lliure designació a Huelva i Almeria per als llocs de Cap Provincial d’Inspecció de Telecomunicacions i que podran ser sol·licitats per ETT i pels funcionaris que reuneixin els requisits establerts per a l’acompliment dels mateixos.

Pel que fa referència al lloc convocat a Huelva, té incrementat el complement específic per tenir la clau EPD: empleat públic designat i haurà d’haver realitzat els curs de Prevenció de Riscos Laborals a l’Administració Pública nivell bàsic (30 hores) sino quedarà obligat a realitzar-ho immediatament després del seu nomenament, d’acord amb el Reial decret 39/1997.

Els ETT interessats han de presentar  les seves sol·licituds i les al·legacions dels mèrits que es considerin oportuns al Sr. Sotssecretari d’Energia, Turisme i Agenda Digital (Sotsdirecció General de Planificació i Gestió de Recursos Humans). El termini és de15 dies hàbils contats des del dia següent a la seva publicació al BOE (1 de març de 2017).  Bases i més informació

 

Total Page Visits: 1243 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEl COETTC es present al MWC i a Catalunya Ràdio
Artículo siguienteEl Col·legi aconsegueix que s’inclogui la titulació d’ETT al PCAP i el PPT

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí