Les I Olimpíades de Teleco sumen a Arduino com a patrocinador

451

Les I Olimpíades Nacionals de Teleco organitzades pel COETTC (demarcació COITT) i la CODIGAT, en col·laboració amb la CODITEL, estan sent tot un èxit i Arduino Educació, s’ha sumat com a patrocinador d’aquestes.

 

David Cuartiellescofundador d’Arduino- farà una xerrada per a tot l’alumnat inscrit a aquestes olimpíades, que porta per nom “Arduino: prototips i projectes lliures des del col·legi a l’espai”.

 

A més els participants en les olimpíades inscrits, ja han començat a realitzar les visites a les universitats. En aquestes visites, docents del grau de telecomunicacions, explica a l’alumnat què és ser teleco, quines sortides tenen un teleco, a què es pot dedicar, tot això acompanyat de visites als laboratoris de so i imatge, laboratoris d’antenes i microones, estudi de so, laboratoris d’electrònica i materials, estudi de TV, etc. També reben tallers sobre desenvolupaments tecnològics aplicats mitjançant el IDE de Arduino.

 

El COETTC (demarcació COITT) contribueix activament a la promoció dels estudis de telecomunicacions entre els nostres joves, despertant l’interès per les telecomunicacions, despertant vocacions científiques i tecnològiques a través d’aquestes olimpíades, on els nostres joves estudiants han d’innovar, crear i solucionar, demostrant amb el seu projecte, com les telecos ajuden la societat i a aconseguir les metes marcades per l’ODS11.

 

Més informació www.olimpiadasteleco.com l #somosteleco

Notícia relacionada COITT

 

 

Total Page Visits: 581 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorConveni Advanced Factories i COETTC 2023
Artículo siguiente9 de març. 28a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí