Entrades gratuïtes per assistir al Barça B-Villareal B

847

Els col·legiats interessats per assistir al partit entre el Barça B i el Villareal B al Miniestadi el pròxim 20 d’octubre a les 18.30h, poden sol·licitar les entrades al COETTC abans del 17 d’octubre.

Heu d’omplir aquest FORMULARI

Per recollir-les heu d’anar al Centre d’Acreditacions el divendres dia 19 d’octubre i el mateix dia del partit  a la taquilla 90 DE l’ESTADI DEL FUTBOL CLUB BARCELONA,  a partir de 2 hores  abans del partit.

 

Total Page Visits: 1065 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorImportants novetats legislatives per a la professió
Artículo siguienteInvitació Tour pel Blockchain Solutions World i IoT Solutions World Congress

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí