Convocatòria d’una plaça per a ETT a l’Ajuntament de Cunit

0
1370

El consistori cunitenc ha aprovat les bases i la convocatòria del concurs-oposició lliure, per a cobrir com a personal funcionari de carrera, una plaça de tècnic mig, subgrup A2 de titulació, escala administració especial, d’acord amb la oferta pública d’ocupació d’aquest ajuntament corresponent a l’exercici 2010 i dotada amb el sou corresponent al subgrup A2.
El requisits que es demanen per als aspirants és Tenir la titulació de Enginyer Tècnic o diplomat, o un altre d’equivalent o superior, o estar en condicions d’obtenir-la en la data en que finalitzi el termini de presentació d’instàncies.
Termini per presentar les sol·licitud i documentació acreditativa per aspirar a aquest lloc de treball: 11 de desembre de 2017

BASES i CONVOCATÒRIA

1031total visits,1visits today

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here