ICAEN convoca ajuts per la mobilitat sostenible

741

El Real Decret 72/2019 és l’encarregat de regular el programa de incentius a la mobilitat eficient i sostenible. Aquests ajuts per la mobilitat sostenible convocats per l’Institut Català de l’Energia (ICAEN) inclou subvencions per a les instal·lacions de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. Els tràmits es realitzaran telemàticament.
Per altra banda, també ha publicat el Reial Decret 244/2019, que regula les condicions administratives, tècniques i econòmiques de l’autoconsum d’energia elèctrica. Aquests te novetats, entre les que destaca el reconeixement de la figura de l’autoconsum col·lectiu i l’estableix un mecanisme simplificat per tal de poder compensar l’energia produïda i no consumida per als petits consumidors. Pel que fa als  tràmits es simplifiquen en general, sobretot per als microconsumidors.
Tot el referent a aquestes subvencions i les seves sol·licituds es faran de forma reglada.
En relació, a les quanties de l’ajut per la inversió neta per l’eficiència energètica del sector industrial, les grans empreses es fan amb el 30%, les pimes es reparteixen la els tants per cents amb un 40% per les mitjanes i el 50% per les petites.
Els ajuts per al pla PIRVEC i MOVES varien depenent del tipus de vehicle a adquirir.

INFORMACIÓ TOTS AQUESTS AJUTS ICAEN

 

Total Page Visits: 954 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorMarta Miret, millor expedient acadèmic en ETT
Artículo siguienteDesplegament del 5G, entre els temes centrals de la jornada tècnica Telcom 19 Múrcia

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí