ICAEN convoca ajuts per la mobilitat sostenible

552

El Real Decret 72/2019 és l’encarregat de regular el programa de incentius a la mobilitat eficient i sostenible. Aquests ajuts per la mobilitat sostenible convocats per l’Institut Català de l’Energia (ICAEN) inclou subvencions per a les instal·lacions de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. Els tràmits es realitzaran telemàticament.
Per altra banda, també ha publicat el Reial Decret 244/2019, que regula les condicions administratives, tècniques i econòmiques de l’autoconsum d’energia elèctrica. Aquests te novetats, entre les que destaca el reconeixement de la figura de l’autoconsum col·lectiu i l’estableix un mecanisme simplificat per tal de poder compensar l’energia produïda i no consumida per als petits consumidors. Pel que fa als  tràmits es simplifiquen en general, sobretot per als microconsumidors.
Tot el referent a aquestes subvencions i les seves sol·licituds es faran de forma reglada.
En relació, a les quanties de l’ajut per la inversió neta per l’eficiència energètica del sector industrial, les grans empreses es fan amb el 30%, les pimes es reparteixen la els tants per cents amb un 40% per les mitjanes i el 50% per les petites.
Els ajuts per al pla PIRVEC i MOVES varien depenent del tipus de vehicle a adquirir.

INFORMACIÓ TOTS AQUESTS AJUTS ICAEN

 

Total Page Visits: 715 - Today Page Visits: 1

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí