Entra en vigor el nou Reglament Europeu de Ciberseguritat

831

A petició de la Comissió Europea o del Grup Europeu de Certificació de Seguretat Cibernètica (ECCG) integrat pels Estats membres, l’agència coordinarà la preparació dels esquemes de certificació de candidats de seguretat cibernètica. S’espera que el desenvolupament i el lliurament d’esquemes de certificació de ciberseguretat facilitin el comerç transfronterer de les empreses i que els compradors entenguin millor les característiques de seguretat del producte o servei.

Veure la notícia

Total Page Visits: 941 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorDocumentació necessària per cada tramitació als Punts de Servei.
Artículo siguienteConvocatòria oberta de la VII edició dels enerTIC Adwards

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí