Mesures urgents en l’àmbit energètic per al foment de la mobilitat elèctrica, l’autoconsum i el desplegament d’energies renovables

370

El BOE 305 de 22 de desembre, va publicar el Reial Decret Llei 29/2021 pel qual s’adopten mesures urgents en l’àmbit energètic per al foment de la mobilitat elèctrica, l’autoconsum i el desplegament d’energies renovables. Les mesures més destacables són:

Eliminen les llicències d’obres, substituint-les per declaració responsable, la presentació de la declaració de responsable serà suficient per iniciar les obres.

– S’estableix l’obligació de tenir abans de l’1 de gener de 2023, una estació de recàrrega per cada 40 places d’aparcament o fracció, fins a 1.000 places, i una estació de recàrrega més per cada 100 places addicionals o fracció a tots els edificis d’ús diferent del residencial privat que tinguin una zona d’ús aparcament amb més de vint places.

– Modificació del text refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, (RDL2/2004, de 5 de març) per preveure bonificacions a l’IB. Es preveu la possibilitat que les ordenances fiscals puguin regular una bonificació de fins al 50% de l’IBI i fins al 50% de l’IAE als qui hagin instal·lat punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

 

Total Page Visits: 511 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorNova llei de garanties per a consumidors i usuaris
Artículo siguienteRed.es : Anunci d’Adhesió per a ser agent digitalitzador del programa Kit Digital

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí