Entrades gratuïtes pels col·legiats del COETTC a l’Advanced Factories 2022

630

Del 29 al 31 de març, el CCIB de Barcelona acollirà la sisena edició de l’Advanced Factories Expo & Congress i el COETTC, com a partner de l’esdeveniment vol convidar als seus col·legiats a assistir-hi. No t’ho pensis i demana la teva entrada gratuïta.

 

Entrada gratuïta AF2022

 

L’Advanced Factories Expo & Congress és l’esdeveniment líder en automatització industrial, robòtica i intel·ligència artificial del sud d’Europa, la cita anual que reuneix les últimes innovacions en automatització industrial, programari de gestió de plantes industrials, robòtica, cloud industrial, digital twin, machine learning, ciberseguretat, big data, IoT, intel·ligència artificial, VR/*AR i totes les tecnologies que emergeixen de la Indústria 4.0.

 

Experts de primer ordre internacional donaran les claus per a implementar nous models de negoci i aprofundir en les tendències tecnològiques més capdavanteres entorn a la indústria avançada i digital. Un espai on descobrir les últimes tecnologies emergents i els sistemes d’automatització i fabricació més innovadors, alhora que és un punt de transferència tecnològica i de coneixement en el qual compartir els casos d’èxit més rellevants del panorama actual. No t’ho pots perdre!

 

Total Page Visits: 794 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEl COETTC parla amb l’EIT Urban Mobility
Artículo siguienteWebinar Next Generation EU: Presentació del programa Kit Digital

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí