Col·loqui amb Laia Bonet “Dinar de GrausTIC”

671

 

El passat 19 de maig, Graus TIC va celebrar la trobada “Dinars de Graus TIC“,  per tractar temes d’interès sobre el nostre sector. La convidada especial, aquest cop va ser Laia Bonet, Tercera Tinent d’Alcaldia d’Agenda 2030 de l’Ajuntament de Barcelona.

 

En la reunió, que es va dur a terme en una sala reservada de l’edifici de Telefònica, van participar empreses com Telefonica, Orange, Vodafone… i organitzacions com GRAUSTIC i el COETTC-ACETT, on el Degà del COETTC -Jordi Farré- va expressar davant els participants una reflexió i una petició. “La REFLEXIÓ”, les noves tecnologies digitals possibiliten quelcom que abans NO era possible, “COMPARTIR”. Gràcies a eines com apps o webs podem compartir el que no estem utilitzant en algun moment donat en benefici d’altres que en farien us una estona (patinets, carregadors elèctrics, cotxes, viatges, producció/consum energètic…). Això, en el passat era IMPOSSIBLE. Els telecos vam començar compartint línies telefòniques, l’espectre radioelèctric, enllaços virtuals… tenim experiència i ho sabem fer garantint un dret fonamental de les persones, el secret de les comunicacions.”

 

I per finalitzar  “La PETICIÓ”, coratge-fermesa al redactar els plecs de condicions. Sol·licitem ponderar als enginyers locals, abandonar l’excusa de la lliure competència segons convé, eliminar requisits que impedeixen accedir a enginyers locals preparats i professionals com tenir una facturació elevada… que només beneficien les grans empreses.

 

La Vicepresedenta de l’ACETT -Aïda Espinet– va remarcar la importància d’implantar la “caritat telemàtica” per tal de no oblidar-nos de  les persones que no tenen la capacitat de superar l’escletxa digital. “Una part de la població necessita una ajuda, i nosaltres, els enginyers, podem col·laborar amb ajuntaments i institucions per tal d’ajudar a aquestes persones.”

 

Total Page Visits: 1878 - Today Page Visits: 1
Artículo anterior#TRENDS22. ISACA Barcelona i DigitalBCN
Artículo siguienteWebinar gratuït “Recàrrega Vehicle Elèctric. AC-DC, normatives i instal·lacions. Electromobilitat”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí