Entrades Tour Tecnológico @aslan

580

Els pròxims dies 28 i 29 de setembre a l’Hotel Gran Marina 5* de Barcelona l’Associació Aslan celebrarà la XVI Edició del Tour Tecnològic @aslan – Digitalització és Futur, amb l’objectiu de mostrar la importància de la ciberseguretat per la transformació Digital; les noves formes de gestionar les infraestructures híbrides i el potencial de les dades que circulen per les xarxes corporatives.

 

Des del COETTC, com a suport institucional a Catalunya, us invitem a inscriure-us gratuïtament al Tour i gaudir de totes de conferències, Coffee Break, Descàrrega de presentacions i el sorteig d’un iPad. Un espai de trobada i de divulgació tecnològica a Catalunya per a fabricants, operadors, integradors, centres de dades i proveïdors de serveis cloud, compromesos amb la innovació TIC i la ciberseguretat.

 

Total Page Visits: 558 - Today Page Visits: 3
Artículo anteriorOberta la convocatòria d’ajuts a l’emprenedoria femenina en l’àmbit digital
Artículo siguienteEl COETTC als actes institucionals de la Diada de Catalunya

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí