Projecte ICEX Vives: oferta de pràctiques remunerades per a col·legiats

157

Des de la Subdirecció de Coordinació VIVES s’han posat en contacte amb el COETTC per presentar-nos el Projecte ICEX Vives, un nou projecte de formació amb l’objectiu d’impulsar la internacionalització de les empreses espanyoles connectant-les amb talent jove. Finançat pels fons europeus Next Generation EU, dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern d’Espanya.

 

Aquest projecte ofereix a joves titulats d’entre 18 i 30 anys més de 1.000 pràctiques remunerades en més de 500 empreses i entitats espanyoles internacionalitzades. Les pràctiques formatives, amb una durada entre 6 i 12 mesos, tenen lloc en seus a l’estranger i ofereixen una dotació econòmica anual que oscil·la entre 21.000€ i 50.000€ en funció del país de destinació.

 

ICEX cobreix el 100% del cost de la pràctica i s’encarrega de tota la gestió administrativa, així com del pagament de les dotacions econòmiques als joves Vives. En aquest enllaç els joves poden donar-se d’alta com a candidats en la plataforma d’ocupació ICEX Vives. Més informació

 

Total Page Visits: 1683 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorSorteig del llibre “Internet Pioners” d’Andreu Veà
Artículo siguienteEl COETTC us convida al REBUILD 2024

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí