Consulta pública de Revisió de la Normativa d’Empreses Instal·ladoresde Telecomunicació

0
538

Com a possibles interessats en la normativa espanyola sobre prestació a tercers de serveis d’instal·lació o manteniment d’equips o sistemes de telecomunicació, us informo que s’ha publicat a la pàgina Web de la Secretaria d’Estat una Consulta Pública sobre la seva actualització. El termini per les aportacions s’acaba el 9 de març de 2018.

Aquesta consulta es realitza a l’empara del que es disposa en l’article 133.1 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, i l’article 26.2 de la Llei 50/1997, de 27 de novembre, del Govern, i s’interessa per l’oportunitat d’introduir certs ajustaments a la normativa vigent, per exemple, quant als tipus d’instal·lacions, les qualificacions professionals o els mitjans tècnics exigibles.

Les aportacions s’han s’enviar a: consultapublica.normasteleco@minetad.es i si ho creus necessari pots enviar còpia a: sec.tecnica@coitt.es

404total visits,2visits today

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here