Guia tècnica per a la ITC MI-IP 04 per a instal·acions per a subministrament de vehicles

1079

Quasi 2 anys després de l’entrada en vigor del Reial Decret 706/2017, de 7 de juliol, d’instrucció tècnica complementària MI-IP 04 “Instal·lacions per a subministrament a vehicles” amb l’objectiu de potenciar i fomentar la seguretat de les instal·lacions petrolíferes per a subministrament a vehicles i a reduir la contaminació del terreny per pèrdues accidentals de carburants, s’ha publicat la guia tècnica de caràcter no vinculant per a la l’aplicació pràctica de la ITC MI-IP 04 tal com preveia la disposició addicional primera d’aquesta normativa.

Guia tècnica per a la ITC MI-IP 04
Discussió oberta al Fòrum

Podeu saber més a: Entra en vigor el Reial Decret 706/2017, de 7 de juliol, d’instrucció tècnica complementària MI-IP 04 “Instal·lacions per a subministrament a vehicles”

Total Page Visits: 1338 - Today Page Visits: 1

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí