Les dones com a agents de canvi dels col·legis professionals i de les entitats

144

El passat 14 de setembre, la vicedegana del COETTC va assistir a la Jornada “Les dones com a agents de canvi dels col·legis professionals i de les entitats”, celebrada per la Intercol·legial. Una jornada, oberta a la participació de membres de les Corporacions professionals i d’altres institucions i entitats socials de Catalunya i organitzada conjuntament per la Comissió de Dones i d’Igualtat de l’Associació Intercol·legial, el Departament de Justícia i el Col·legi Notarial de Catalunya, que comptà amb la presència de la consellera de Justícia, la Honorable Senyora Lourdes Ciuró.

 

A continuació us deixem el programa i el video de la jornada.

 

 

Programa

 

 

Total Page Visits: 516 - Today Page Visits: 1

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí