Entrades gratuïtes pels col·legiats del COETTC a l’Advanced Factories 2023

531

Del 18 al 20 d’abril se celebrarà la setena edició de l’ Advanced Factories i per primera vegada en el recinte Fira de Barcelona – Gran Via.

 

El COETTC, com a partner de l’esdeveniment vol convidar als seus col·legiats a assistir-hi. No t’ho pensis i demana la teva entrada gratuïta.

 

Entrada gratuïta AF2023 taulell d’anuncis

 

L’esdeveniment tecnològic referent en el sud d’Europa per a professionals del sector industrial, convoca a líders industrials a presentar els casos d’èxit, estratègies i models de gestió més capdavanters per a impulsar la competitivitat de la indústria.

Més de 380 signatures expositores presentaran totes les innovacions i últimes solucions vinculades a l’automatització industrial, la robòtica, la fabricació additiva, la visió artificial i totes tecnologies relacionades amb la Indústria 4.0 com la Intel·ligència Artificial, el bessó digital, l’analítica de dades, el IoT, el cloud o la ciberseguretat, experts industrials de sectors com l’aeronàutica, pharma, alimentació, electrònica, tèxtil, o ferroviari, entre altres.

 

Simultàniament se celebrarà l’AMT – Advanced Machine Tools, el nou esdeveniment referent per al sector de la màquina-eina, una nova fira dedicada a la indústria del metall i als fabricants i distribuïdors de màquina-eina

 

Notícia relacionada. Conveni Advanced Factories COETTC

Notícia relacionada. Candidatures Idustry Startup Fòrum

 

Total Page Visits: 1329 - Today Page Visits: 3
Artículo anterior9 de març. 28a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica
Artículo siguienteAssemblea General Ordinària COITT/AEGITT 15-04-2023

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí