Nota sobre Canonades d’Instal·lacions Frigorífiques i l’aplicació de la DEP

1883

La Direcció General d’Energia i Mines i Seguretat Industrial del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, ha prsentat l’escrit informatiu en referència a les canonades de les instal·lacions frigorífiques i aplicació de la Directiva d’equips a pressió (DEP). Aquesta afecta les canonades de les noves instal·lacions frigorífiques i les modificacions de les existents, ja que les canonades han de dissenyar-se, fabricar-se i muntar-se seguint les seves prescripcions.
Escrit Informatiu i Informe en referència a les canonades de les instal·lacions frigorífiques i aplicació de la DEP.

 

Total Page Visits: 1315 - Today Page Visits: 1

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí